Inhoud loading...
- Albert Kooy (Nieuwe Nederlandse Keuken, The New Dutch Cuisine, 5 ‘ingrediënten’ voor beter, verser, gezonder en eerlijker eten; tekst, receptuur)
- Antoinet van Helvoirt (Culinaire Gids de Achterhoek; redactie)
- Bart van Schijndel (Esmee.; organisatie)
- Carel Weide (En er was licht; auteur)
- Carlo Peters (Frambozen, verrassend fruit; tekst)
- Cor Hospes (Reismenu, verhalen in gerechten; auteur)
- Cor Witbraad (Wee den mensch die maar één boek leest; auteur)
- Dolf Middelhoff (Stoptrein naar Parijs, Campanilli romanici in Roma; fotografie, redactie)
- Eric van Veluwen (Modern koken in Nederland. De Veluwe; tekst, receptuur)
- Erik Besaris (Poëzie & Beelden, Fit met Voeding, Binnen-Buiten, Culinaire Gids de Achterhoek, Mannen Kunnen Koken; fotografie, grafische vormgeving)
- Erwin Slaats (Een bijzondere manier van Cuisson geven; grafische vormgeving)
- Esmee Visser (Esmee.; auteur)
- Eva Gerlach (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Eveline Smulders (Esmee.; grafische vormgeving)
- Evert van de Weg (Rudico. 25 jaar foliedruk; auteur, redacteur)
- Fiona van Gemert (World Press Photo in Zutphen krant; tekst en eindredactie)
- Gaby Langelaar (In je element; auteur)
- Gerhard van Vilsteren (5 ingrediënten voor…, Geknoopt en Geweven, Culinaire Gids de Achterhoek, Buiten-Binnen, Deventer Kookboek, Herinneringen aan de Macedonische Keuken, Mannen Kunnen Koken; drukwerkadvies)
- Gert Kuijters (Portfolio, Nieuwe Nederlandse Keuken, Stoptrein naar Parijs, In je Element, Poëzie & Beelden, Lang Leve Vis, Sterren van Zeven Spiegels, Frambozen, Portfolio mini, Reismenu, Altijd Drummen, Modern Koken in Nederland, Joods Amsterdam, Koken als Kaatje, Portfolio XL; drukwerkadvies)
- Gert Schuitemaker (Fit met Voeding; auteur)
- Guus van der Valk (Kastelenkookboek; fotografie)
- Hanz Mirck (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Harald Hovenkamp (Koken als Kaatje; tekst, wijnadvies)
- Harald Slaterus (Nieuwe Nederlandse Keuken, Portfolio, Frambozen, Portfolio-mini, Reismenu, En er was Licht, Sterren van Zeven Spiegels, Altijd Drummen, Het Menu, Koken als Kaatje, Portfolio XL; grafische vormgeving)
- Harry Mercuur (Puur Mercuur)
- Henk Brandsen (Kastelenkookboek; fotografie)
- Hennie van Bergeijk (Frambozen, verrassend fruit; tekst)
- Jac van Dongen (Fit met Voeding; auteur)
- Jan Freijer (Herinneringen aan de Macedonische Keuken; fotografie)
- Jan Langelaar (In je Element; fotografie, grafische vormgeving)
- Jan Stoutenbeek (Joods Amsterdam; auteur)
- Jean Pierre Rawie (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Jet Holleman (Stoptrein naar Parijs; auteur)
- Jonnie Boer (Lang Leve Vis, recept, Puurst; auteur)
- José Coppes (Nieuwe Nederlandse Keuken, Portfolio, En er was Licht, Sterren van Zeven Spiegels, In je Element, Altijd Drummen, Reismenu, Frambozen verrassend fruit, Portfolio Mini, Lang Leve Vis, Modern Koken in Nederland, Reismenu, Koken als Kaatje, Kastelenkookboek, Stampottenkookboek, Geknoopt en Geweven, Culinaire gids de Achterhoek, Deventer Kookboek, Puurst, Oosterscheldekreeft, Herinneringen aan de Macedonische Keuken, Mannen Kunnen Koken, De hele wereld op je Bord, Food@Stenden; eindredactie, redactie recepturen)
- Koos van Dichteren (Spelen met taal; auteur)
- Lisa Pit( Lekker koken en eten met kinderen; auteur)
- Maria Barnas (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Marijke Hanegraaf (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Marjo Hendriks (Het culinair Geheugen; auteur)
- Mary Loupatty (Frambozen verrassend fruit; fotografie)
- Michiel Bussink (Deventer Kookboek; auteur)
- Minko Soomers (Auto in zicht; Ken je auto; redacteur, auteur)
- Mirjam Ganzevles (Lekker koken en eten met kinderen; vormgeving)
- Mustafa Stitou (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Nafiss Nia (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Nico den Hollander (Mannen kunnen Koken; auteur, receptuur)
- Nina Herwijer (Geknoopt en Geweven; auteur)
- Nina Noordzij (Kastelenkookboek; grafische vormgeving)
- Patrick van Gemert (World Press Photo in Zutphen krant; Wee den mensch die maar één boek leest; fotograaf)
- Paul Vigeveno (Joods Amsterdam; auteur)
- Peter Casell (Portfolio, Portfolio XL, Portfolio-mini, Lang Leve Vis, Koken als Kaatje; fotografie)
- Peter Gast (Portfolio, Portfolio XL, Portfolio-mini; tekst, receptuur)
- Peter Postma (Koken als Kaatje; tekst, receptuur)
- Piet Sloot (Kastelenkookboek; drukwerkadvies)
- Pieter Ouddekken (Een bijzondere manier van Cuisson geven, Sterren van Zeven Spiegels, Nieuwe Nederlandse Keuken; fotografie)
- Qader Shafiq (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Reinier de Rooie (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Rob van der Vet (Reismenu, verhalen in gerechten; fotografie)
- Robbie Dell’Aira (Kastelenkookboek; auteur, redactie)
- Robert Kranenborg (Een bijzondere manier van Cuisson geven; tekst)
- Rolf de Boer (Portfolio, Portfolio-mini, De Boer Op, Frambozen verrassend fruit, Lange Leve Vis, Koken als Kaatje, Buiten-Binnen, 5 ingrediënten voor…; auteur, redacteur)
- Rutger Kopland (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Sam de Visser (Geknoopt en Geweven; auteur)
- Simon Dermijn (Poëzie & Beelden; gedicht, redactie)
- Simon Ophof (Poëzie & Beelden, Over foto’s gesproken; fotografie)
- Simone de Geus (Esmee.; fotografie)
- Sjors Hoppenbrouwers (In de foodsteps van Van Gogh; auteur)
- Stefania van Lieshout (Het Culinair Geheugen; fotografie)
- Steven Hond (Een bijzondere manier van Cuisson geven, Sterren van Zeven Spiegels, Nieuwe Nederlandse Keuken; drukwerkadvies, Puurst, uitgever)
- Ton Luijten (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Victor Vroomkoning (Poëzie & Beelden; gedicht)
- Vladimir Dmitriev (Sterren van Zeven Spiegels; auteur)
- Wilco de Jong (In de foodsteps van Van Gogh; samenstelling)
- Will Jansen (Een bijzondere manier van Cuisson geven; auteur)
- Zaklina Temelkovska (Herinneringen aan de Macedonische keuken; auteur, receptuur)