Culinaire Gids de Achterhoek

Lees meer...

Culinaire Gids de Achterhoek

Proef de Achterhoek in de Achterhoek

‘Proef de Achterhoek in de Achterhoek’, dat is het motto van deze culinaire gids. Zowel de Achterhoek als de Liemers herbergen een schat aan culinaire producten die iedereen zou moeten kunnen proeven. Daarom hebben we ruim 300 adressen van Achterhoekse en Liemerse producenten en bedrijven gebundeld, adressen die culinair gezien bijzonder, authentiek of ambachtelijk genoemd kunnen worden.

Van kaasboeren tot ijssalons, van wijnboeren tot bakkers, van veehouders tot restaurants en nog veel meer.

Proef de streek

Veel bedrijven zijn met de streek verbonden, hebben een lokaal karakter en leveren hun producten direct aan de consument; dat sprak ons aan. We hebben niet alleen gekozen voor bedrijven die volledig biologisch of ecologisch te werk gaan. Bedrijven die niet dat predicaat hebben maar anderszins zorgvuldig met product en natuur omgaan en/of culinair bijzonder zijn, hebben ook een plaats in de gids gekregen.
Ik wist dat de Achterhoek veel te bieden had, maar dat er zoveel mensen en bedrijven op zo’n gepassioneerde manier bezig zijn met eten of het verbouwen ervan, dat had ik niet verwacht. De Achterhoek is op dit gebied nog rijker dan ik dacht!
Ik nodig u van harte uit: Proef de streek…!

Culinaire gids de Achterhoek
11 x 16 cm, ca. 140 pagina’s in kleur in een handzaam formaat
ISBN 978-90-75979- 60-2
€ 9,95

direct bestellen…

In een set van 10 exemplaren kost de gids
€ 49,95
Direct bestellen