De Nederlandse Keuken (in voorverkoop)

Lees meer...

De Nederlandse Keuken (in voorverkoop)

In het basiskookboek ‘De Nederlandse Keuken’ laat Albert Kooy zien dat onze Nederlandse keuken een plek heeft veroverd op het werkblad van de wereldkeuken. In Nederland wordt op hoog niveau gekookt, met aandacht voor kwaliteit van ingrediënten en gerechten: niet alleen in restaurants met een ‘Dutch Cuisine’ maar juist ook thuis door de hobbykok.
Het kookboek ‘De Nederlandse Keuken’ is de basis van de ‘Nederlandse keuken anno 2020’.

Al meer dan 15 jaar speelt Albert Kooy een belangrijke rol
in de ontwikkeling van de Nederlandse Keuken!

De Nederlands Keuken, Albert Kooy
17 X 24 cm, luxe soft cover, 512 pagina’s, ruim 400 recepten, full colour
978 90 75979 98 5
€ 29,50 (verschijningsdatum voorjaar 2021, je betaalt bij levering van het boek)

Klik hier om ‘De Nederlandse Keuken’ te bestellen via onze webshop (zonder betaling).
Betaling van je bestelling gaat te zijner tijd bij levering van het boek middels Ideal of factuur.

Bestel je het boek tijdens de voorverkoop dan krijg je het boek ‘De Nieuwe Nederlandse Keuken. Over 5 principes van goed eten‘ van Albert Kooy ter waarde van € 9,95 cadeau.

Bekijk de eerste pagina’s van het boek digitaal