De Nieuwe Nederlandse Keuken. Over 5 principes van goed eten

Lees meer...

De Nieuwe Nederlandse Keuken. Over 5 principes van goed eten

In de supermarkten zien we het hele jaar door nog maar één seizoen: alle dagen tomaat, terwijl die in Nederland hooguit in de zomer geplukt worden. De rest van het jaar wordt de tomaat vaak per vrachtwagen uit verre landen aangevoerd. Het gaat niet de goede kant kant op met ons voedsel. We consumeren op veel te grote voet en ons eten wordt gedomineerd door de voedselindustrie, die gedicteerd wordt door enkele grote globale spelers. In deze uitgave van De Nieuwe Nederlandse Keuken laat SVH Meesterkok Albert Kooy de waarde zien van de Nederlandse keuken: een keuken die geïnspireerd is op Nederlandse culinaire tradities en die combinaties maakt met internationale ingrediënten en moderne bereidingen en kooktechnieken. Albert kiest voor duurzame dier- en milieuvriendelijke, eigentijdse en gezond eten.

40 recepten

Hoe je dit kan doen? In bijna 40 recepten laat Albert zien hoe je met goede ingrediënten lekker en gezond kan eten!

De Nieuwe Nederlandse Keuken over 5 principes van goed eten
Albert Kooy
16 x 10 cm, 96 pagina’s, full colour, soft cover
isbn 978 90 75979 93 0

€ 9,95 

Bekijk het boek digitaal

Direct bestellen