Nieuwe Nederlandse Keuken
In De Nieuwe Nederlandse Keuken geeft Albert Kooy zijn visie op koken in Nederland. Het is een basiskookboek dat richtlijnen geeft aan de hedendaagse Nederlandse amateur- en professionele kok. Door de ontwikkeling van de moderne techniek is op het gebied van voeding heel veel mogelijk.
Op dit moment kunnen we bijna alles kopen, krijgen of maken, zonder ons af te vragen waar het eigenlijk vandaan komt: uit welke grond, uit welk water, welke afstand het heeft afgelegd voor dat het bij ons in de koelkast, de winkel of het restaurant terecht komt. Maar ook wat voor belasting het heeft of heeft gehad op ons milieu.
Zowel in het Nederlands als in het Engels verschenen, also available in English.
De Nieuwe Nederlandse Keuken Albert Kooy
20 x 28 cm, 276 pagina’s full-colour basiskookboek, ca. 260 recepten.
isbn 978-90-808655-5-6
€ 34,95 (uitverkocht, in herdruk)
The New Dutch Cuisine Albert Kooy
20 x 28 cm, 276 pages full-colour, basic cookbook, 260 recipes
isbn 978 90 75979 06 0
€ 34,95 (sold out)