de Nieuwste Nederlandse Keuken (in voorbereiding)

Lees meer...

de Nieuwste Nederlandse Keuken (in voorbereiding)

‘In de Nieuwste Nederlandse Keuken koken we met minder dierlijke producten en meer plantaardige ingrediënten, met name groente. Om groente net zo spannend qua beet en smaak te maken als vlees, heb ik andere, nieuwe, bereidingswijzen van groenten toegepast en bedacht en dit wordt ‘Beestachtige Groente’ genoemd. Eet smakelijk met Beestachtige Groente!

Ik ben een kok, ik maak me druk om eten…

Mijn recepten zijn gericht op geweldige bereidingen voor groenten, waar dierlijke ingrediënten alleen nog gebruikt worden voor smaak. In de Nieuwste Nederlandse Keuken staan groenten centraal en zijn de recepten vereenvoudigd zodat iedereen de gerechten makkelijk kan bereiden. Laat je inspireren door de ingrediënten die op natuurlijke manier in ons klimaat groeien, zonder gebruik van fossiele brandstof. Die brandstof hebben we hard nodig voor andere noodzakelijk dingen. Kijk rond in de supermarkt en ga op ‘safari’ en ontdek wat er nog ‘echt’ natuurlijk is aan eten en koop en gebruik deze producten.

De ‘5 principes van de Nieuwste Nederlandse Keuken’ maken het makkelijk en duidelijk waar je op kan letten als je het eten van de toekomst wilt eten!’

de Nieuwste Nederlandse Keuken
Albert Kooy
22 x 28 cm (staand), full color, hard cover, luxe uitgevoerd
288 pagina’s met circa 200 recepten
Winkelverkoopprijs € 34,50 (het boek verschijnt juni 2023)

Bekijk online alvast een paar pagina’s van het boek.

Klik hier om de ‘Nieuwste Nederlandse Keuken’ alvast te bestellen via onze webshop, zonder betaling (je betaalt pas bij levering van het boek middels Ideal of een factuur!).