Portfolio XL

Lees meer...

Portfolio XL

Bijzondere fotografie in een bijzondere setting, bijzondere gerechten, een bijzonder formaat en ontstaan uit een bijzondere samenwerking.
Portfolio XL is een speciale uitgave van KunstMag waarin de gerechten van sterrenrestaurant ’t Schulten Hues (kunstwerkjes op zich) gecombineerd worden met de mode van modehuis Nuy. De modellen zijn gefotografeerd in het designinterieur van CILO. Deze ingrediënten zorgen voor een prachtig boek waarin design, food en fashion centraal staan.

De gerechten en de modellen gaan naadloos in elkaar over, qua kleur, stijl en vormgeving.

Uitzonderlijk formaat

Portfolio XL heeft een uitzonderlijke formaat van 0,5 x 0,7 meter. Het opengeslagen boek is dus 100 cm breed en 70 cm hoog! Door dat waanzinnige formaat, het grootst mogelijke van een drukpers, komen de foto’s van Peter Casell uitstekend tot zijn recht. Daar kunnen kleine, digitale beeldschermen niet tegenop! Portfolio XL telt 28 pagina’s en is met een cahiersteek gebonden. Dat handwerk is mogelijk vanwege de beperkte oplage van slechts 200 stuks. Portfolio XL is tot stand gekomen door de uniek samenwerking van restaurant ’t Schulten Hues, modehuis Nuy, woondesign CILO, uitgeverij KunstMag, fotograaf Peter Casell, drukkerij Tesink en vormgever Harald Slaterus.

Portfolio XL Peter Gast, Peter Casell
50 x 70 cm groot!, oplage 200, soft cover, geheel full-colour, genaaid, gebonden met 3 cahiersteken, 28 pagina’s, 12 recepten
ISBN 978 90 75979 4 35
€ 75,- 

Direct bestellen