Puur Mercuur (zal niet verschijnen)

Lees meer...

Puur Mercuur (zal niet verschijnen)

Ik herinner mij nog haarscherp hoe ik als kind na het zwemmen in het AMVJ-zwembad in Amsterdam terugliep naar huis en langs al de zoetigheden uitgestald in de etalages van verschillende banketbakkerijen dacht, dit wil ik ook gaan doen als ik groter ben. Ik wilde één van de bekendste banketbakker en patissier van Nederland worden!

In Puur Mercuur leer je patron patissier Harry Mercuur kennen door zijn fantastische recepten en verhalen van zijn reizen. Harry is toonaangevend in zijn vak, zijn recepten en creaties zijn net zo kleurrijk als hijzelf. In Puur Mercuur geeft Harry zijn passie en vakkennis door aan een volgende generatie patissiers en enthousiaste thuisbakkers net zoals hij dat gedaan heeft bij zijn zonen. Zijn twee zonen zijn ook bevlogen vakmensen en verslingerd aan koken en de patisserie.

Harry Mercuur heeft in zijn leven verder gekeken dan alleen Nederland. In uitwisselingsprogramma’s heeft hij de wereld over gereisd, om daar zijn enthousiasme en vakkennis te brengen maar bovenal om inspiratie op te doen.

In Puur Mercuur staan prachtige recepten met veel vakkennis en technische aanwijzingen. Gelardeerd met mooie verhalen van zijn reizen waarvan iedere serieuze kok en bakker kan leren! Een ‘must have’.

Puur Mercuur
Harry Mercuur
22 x 28 cm (staand), full color, hard cover, luxe uitgevoerd
208 pagina’s met circa 100 recepten
Winkelverkoopprijs zal niet verschijnen

Bekijk online een paar pagina’s van het boek.