Verkoopbrochure 2022

Lees meer...

Verkoopbrochure 2022

KMuitgevers|KMpublishers presenteert met plezier haar nieuwe boeken voor 2022. Met deze aanbiedingsbrochure  brengen we onze boeken bij boekhandelaren en andere boekverkopers onder de aandacht, houden we de redacties van dagbladen, tijdschriften en magazines op de hoogte, informeren we onze bestaande klantenkring en natuurlijk iedereen die in de boeken van KMuitgevers|KMpublishers geïnteresseerd is! De verkoopbrochure is on-line digitaal door te bladeren maar is ook ‘in druk’ verkrijgbaar. Wilt u de verkoopbrochure per post ontvangen stuur dan een email naar info@kmuitgevers.nl.

KMuitgevers|KMpublishers timmert ook het komende jaar weer aan de weg met nieuwe, bijzondere boeken. Boeken die zich onderscheiden door hun onderwerp, fotografie, vormgeving en kwaliteit van drukwerk. In deze brochure presenteren we boeken met uiteenlopende thema’s, al zijn ‘culinair’, ‘duurzaamheid’ en ‘reizen’ sleutelbegrippen. Onze culinaire titels hebben allemaal oog voor gezondheid, streekproducten en duurzame ingrediënten, maar dat gaat altijd hand in hand met bijzondere recepten en lekkere gerechten, met genieten als uitgangspunt.

Ik nodig u van harte uit deze brochure eens rustig door te bladeren. Kijk ook verder op onze website: www.kmuitgevers.nl,  daar is van ieder boek een impressie te vinden. Onze boeken zijn te bestellen via het Centraal Boekhuis of rechtstreeks via de webshop van KMuitgevers|KMpublishers.

Arjen Woudenberg
uitgever

De verkoopbrochure is on-line digitaal door te bladeren maar is ook ‘in druk’ verkrijgbaar.
Wilt u de verkoopbrochure per post ontvangen stuur dan een email naar info@kmuitgevers.nl.